Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cizmele Gaerne SG10 Limited Edition,pentru confortul dvs.


Cizmele Gaerne SG10 Limited Edition,pentru confortul dvs.
  05.09.2014

Producatorul italian Gaerne a fost absent de pe piata pentru o vreme, insa aparitia cizmelor Gaerne SG10 l-a propulsat imediat inapoi in top. Daca va cautati o pereche de cizme rezistente pentru ATV sau motocross, Gaerne SG10 merita sa fie printre optiunile voastre.

In primul rand, designul este foarte atractiv iar noul sistem de inchidere si fixare ofera o mai mare siguranta pentru glezne, care sunt sustinute din mai multe parti. Modelul acesta este foarte confortabil si se aseaza foarte bine pe glezna si tibie, datorita sistemului "Razor Back Pivot System". Astfel, glezna este tinuta strans insa piciorul isi poate urma miscarile naturale in continuare. Cei care le-au incercat, au marturisit ca la inceput li s-au parut putin cam stramte, insa dupa o zi de purtat, parca s-au potrivit perfect. Acest lucru se datoreaza spumei bio din interiorul cizmei, care absoarbe socurile si se muleaza pe picior.


Cizmele Gaerne SG10 Limited Edition,pentru confortul dvs. - 1


Pe langa aceste elemente de siguranta,
cizmele sunt dotate cu protectie in varf si talpa dubla antiderapanta. Sistemul de ajustare permite o mai buna potrivire pentru fiecare tip de anatomie, iar sistemul de prindere este foarte util, permitand ca descaltarea sa se faca rapid. Gaerne SG10 sunt fabricate din piele de calitate, astfel ca nu veti intalni probleme in legatura cu intretinerea lor si sunt dotate si cu un sistem inteligent de ventilatie.

Cizmele obtin o nota destul de mare din partea celor care le-au incercat deoarece au un design atractiv, sunt comode si utile, nu necesita o ingrijire speciala, iar pretul este acceptabil.

Va puteti achizitiona cizmele Gaerne SG10 prin
ATVROM. Puteti opta pentru cizmele negre sau pentru editia limitata disponibila pe alb.


 
ATVROM-importator echipamente ATV:Kolpin,Fox Racing ,Gaerne,Nitro,UFO,O'neal,UVE,Goldspeed Racewear,Romica,MVD,LIC, Progrip,Smith.
© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate