Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Chrysler îşi va concedia luna viitoare 25% dintre angajaţi


  26.10.2008

Industria automobilelor trece prin clipe grele peste ocean ÅŸi în Marea Britanie. Constructorul american din Detroit a anunÅ£at concedierea a 25% dintre angajaÅ£ii săi, luna viitoare.

Åži asta nu este încă totul: pe viitor vor mai avea loc ÅŸi alte restructurări de personal.

Printre cei care urmează să îÅŸi piardă locul de muncă se numără ÅŸi angajaÅ£ii companiilor care au contracte cu Chrysler. Aceste măsuri drastice sunt impuse de scăderea cu 25% a vânzărilor de maÅŸini Chrysler - cea mai drastică din industria auto.

Åži deoarece prognozele pe anul 2009 sunt sumbre, va urma închiderea altor unităţi de producÅ£ie. Printre victmele crizei se numără ÅŸi producătorul celebrelor taxiuri londoneze, Manganese Bronze. Conducerea companiilor a anunÅ£at scăderi ale vânzărilor de 37% în această săptămână.

Åžoferii de taxi au declarat că, pur ÅŸi simplu, nu îÅŸi mai permit această maÅŸină care costă 32.000 de lire sterline. Un taxi trebuie schimbat la doi ani, dar acum acest lucru a devenit imposibil.

În cazul în care ÅŸoferii vor decide să îÅŸi schimbe maÅŸina la trei ani, volumul vânzărilor va scădea cu 33%. Intrarea economiei britanice în stagnare a determinat ÅŸi alÅ£i fabricanÅ£i de marcă, precum Ford, Toyota ÅŸi Landrover să îÅŸi reducă producÅ£ia.

Sursa: Realitatea TV

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate