ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania Traieste-ti Vara!

ATV CF Moto CForce 600 EPS 2021


ATV CF Moto CForce 600 EPS 2021
  20.07.2021

ATV-ul din gama midsize CFMoto CForce 600 EPS primeste pentru sezonul 2021 mai multe optimizari ce contribuie la cresterea potentialului pe orice teren. Motorizarea 580cmc capabila sa genereze 41 CP se caracterizeaza prin eficienta si vibratii reduse, asigurand confort imbunatatit la pilotare, indiferent de conditii.

Pachetul standard al acestui ATV CFMoto consta in multiple dotari precum: amortizoare hidraulice reglabile in 5 pozitii, cutie de viteze CVTech moderna, sa ergonomica pentru pasager, servodirectie electronica EPS, bord nou cu afisaj color digital, multifunctional, jante 12-inch din aluminiu. Caracterul utilitar al acestui vehicul 4×4 off road este subliniat prin echiparea cu troliu de capacitate 1360 kg, practic in situatiile critice pe traseu, plus portbagajele fata si spate rezistente in orice conditii de vreme. Vizibilitatea crescuta pe ceata si pe timp de noapte este asigurata de farurile LED de inalta vizibilitate, cu RIDEVISION.

Tractiunea selectabila 2WD / 4WD cu diferential blocabil si manevrabilitatea crescuta pe drumurile dificile fac din acest ATV 580cc un aliat de incredere atat pentru activitati de agrement, cat si pentru sarcini de munca.
Alte caracteristici consta in echiparea cu suspensiile fata si spate independente cu brat dublu in A, cursa 160mm si respectiv cursa 210mm, cu amortizoare ajustabile in cinci moduri.

Fara indoiala, ATV-ul CF Moto CForce 600 EPS este un partener de off road care nu te va abandona la greu, perfect pentru riderii in cautarea unui model midsize performant.

Acest produs se gaseste si pe ATVRom Timisoara

Tag-uri

atv 580cc, atv cf moto, cf moto cforce 600 eps,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate