Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Sportiv vs. utilitar - serii CF Moto


Sportiv vs. utilitar - serii CF Moto
  19.07.2019

Ce tip de SXS CF Moto iti doresti sa ai in garaj? Esti adeptul pilotarii agresive sau te intereseaza un vehicul cu caracter utilitar pronuntat? Afla ce model de side-by-side este potrivit necesitatilor tale. 

I. Seria ZForce

Vrei un vehicul 4x4 care sa nu te abandoneze la greu? Linia de SSV-uri sport a companiei CF Moto include unele dintre cele mai bune modele din industrie. De la atingerea de viteze care iti taie respiratia pana la viraje spectaculoase, urcusuri sau coborari de pante abrupte si dominarea sectiunilor tehnice, side-by-side-urile ZForce sunt capabile sa transforme pilotarea pe teren dificil intr-o aventura plina de adrenalina. Du experienta de riding la un alt nivel! Iti vei pune in valoare potentialul in off road alaturi de puternicul SXS CF Moto ZForce 1000 intrucat modelul de fata sfideaza provocarile si este capabil sa faca fata unor sarcini solicitante. Fiecare vehicul CF Moto din gama este gandit sa furnizeze manevrabilitate superioara si performante de invidiat pe traseu.

 • Cutie de viteze automata CVT
  Componente fiabile
  Cadru larg sau subțire pentru o buna accesibilitate a traseelor
  Suspensie independentă pentru o călătorie fără probleme
  Design inovator pentru roți pentru a preveni acumularea de noroi

II. Seria UForce

Este important sa nu pierzi vremea si sa lucrezi eficient? Lineup-ul de SXS-uri CF Moto dedicat predominant activitatilor utilitare diverse se bazeaza pe o motorizare puternica si un pachet de dotari standard cuprinzator unde veti regasi accesorii prezente ca optiuni la multe din modelele concurente. De exemplu, modelul CF Moto UForce 1000 EPS este prevazut din fabrica cu: centuri de siguranta, acoperis, troliu, parbriz, jante aluminiu, bila remorcare, portiere, servodirectie EPS.

Simplificarea zilei de lucru in medii off road si rezolvarea sarcinilor - fie ca este vorba de transport de persoane, hrana pentru animale, unelte si echipamente, fie ca este vorba de tractare si remorcare, constituie principalele obiective ale modelelor de SXS-uri UForce.

 • Cuplu impecabil
  Bena spatioasa, capacitate mare de tractare si remorcare
  Scaune ergonomice si cockpit modern
  Troliu 3,000-lb. standard


Tag-uri

sxs, cf moto, zforce 1000, side by side, uforce 1000, sxs 1000cc,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate