Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

A început CF Moto Hunt The Wolf 2019


A început CF Moto Hunt The Wolf 2019
  08.04.2019

Inscrierile la CF Moto Hunt the Wolf 2019 au luat sfarsit pe 5 aprilie, iar cele 4 categorii ale acestei competiții recunoscute pentru nivelul mărit de dificultate sunt: side-by-side, extreme (doar ATV), crossover (doar ATV) și adventure (ATV / SXS / quad). Locația desfășurării concursului este comuna Sâncraiu, Cluj.

La ediția din actualul sezon vor participa piloți din Serbia, Ungaria, Cehia, Croația, Slovacia, Italia, UK, Lituania, Polonia, Belgia, Suedia, Germania, Franța, Elveția, Slovenia și România. Categoria Extreme a fost gândită să ofere cele mai dure provocări, devenind astfel cea mai solicitantă cursă de ATV din Europa. Nu sunt amenajate niciun fel de obstacole artificiale, iar pentru ghidare se va folosi doar GPS-ul. Organizatorii concursului demonstrează o grijă deosebită pentru mediu, astfel încât nu vor exista marcaje fizice pe traseu. După testul de azi pe traseu urmează 5 zile de raliuri palpitante prin pădure cu urcări și coborâri de pante abrupte, secțiuni tehnice și drumuri înguste etc. Traseele zilnice se întind pe o distanță de 30-120 kilometri. În anii trecuți, porțiunile noroiose au creat impedimente inclusiv riderilor veterani și nu este exclus nici de această dată să cadă precipitații.

Prima competiție CF Moto Hunt the Wolf a avut loc în 2007, iar de atunci până în prezent evenimentul a reușit să atragă tot mai mulți fani din întreaga lume, impunându-se în rândul celor mai importante raliuri off road din Europa si din lume. 

Le urăm succes tututor concurenților!

Tag-uri

atv, competitie, off road,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate