Scurta prezentare a gamei CF Moto CForce 2018


Scurta prezentare a gamei CF Moto CForce 2018
  30.08.2018

Incepand de la cel mai mic membru al familiei CF Moto CForce si incheiind cu modelele cu motorizari mai solide, fiecare ATV din gama producatorului pe 2018 ofera performante off road notabile pe o mare diversitate de trasee. Constructorul chinez continua dezvoltarea de modele 4x4 care se adreseaza atat celor interesati de un partener utilitar de incredere, cat si celor dornici de aventuri in zone greu accesibile vehiculelor conventionale sau celor pasionati de viteza si intreceri de profil. In continuare, va ilustram principalele atuuri ale ATV-urilor CForce din sezonul actual.


CF Moto CForce 450 - ATV sport-utilitar adresat cu predilectie riderilor care vor sa achizitioneze un model entry-level cu dotari moderne, componente de calitate si design atractiv. Doritorii pot opta intre varianta cu 1 loc si cea de doua persoane. Indiferent ce versiune preferati, dupa un prim traseu CForce 450 va releva o serie de calitati, printre care amintim: capacitatea superioara de adaptare, abordarea cu incredere a obstacolelor, stabilitate si manevrabilitate de top. Inginerii chinezi au alaturat motorului monocilindric 400cc capabil sa dezvolte 32 cp transmisia automata CVT cu moduri de tractiune selectabile 4x4/2x4.

 

 


CF Moto CForce 520 - ATV utilitar-recreational disponibil in doua variante: CF Moto 520S (varianta scurta, cu 1 loc) si CF Moto 520L (varianta lunga de sasiu care poate acomoda 2 persoane).

Echipat cu un motor cu 1 cilindru, 4 valve SOHC, 495cc 39cp, CForce 520 ofera eficienta de combustibil si indeajuns de multa putere pentru a garanta experiente distractive in offroad. Punctele sale forte: o constitutie robusta si rezistenta care in combinatie cu franele hidraulice si sistemul de suspensii independente cu brat dublu de tip A fata/spate asigura stabilitatea si manevrabilitatea vehiculului.


CF Moto CForce 550 - Atat varianta standard cat si modelul cu servodirectie EPS au reusit sa atraga numerosi entuziasti off road datorita performantelor oferite la pret competitiv. Se poate spune ca acest ATV 500cc face trecerea catre modelele de capacitate mai mare din gama. Insotitorul pilotului beneficiaza de confort sporit multumita dotarii cu spatar cu manere si suporturi pentru picioare mai inalte. Motorul 495cc livreaza 39 cai putere si asigura un cuplu maxim de 46 Nm la o turatie de 6.300 rpm. Viteza maxima pe care o poate atinge CForce 550 este de 90 km/ora.

 

 


CF Moto X8 (CForce 800) - Pe departe cel mai puternic model proiectat de inginerii chinezi, X8 este un ATV cu linii sportive care transmite agresivitate. Nu va lasati inselati de dimensiunile mari pentru ca X8 este foarte manevrabil si vine echipat cu motor de turatie mica 800cc, V-twin, pe injectie care va aduce un cuplu puternic. Transmisia CVT moderna cu doua moduri selectabile 2WD/4WD nu lipseste nici de pe acest model. Producatorul a adaugat liniei si versiunea noua CF Moto X8 CForce 800 Luxury EPS. Dupa cum spune si numele, aceasta vine dotata cu servodirectie electronica (EPS - Electronic Power Steering) si aduce in plus ca noutate amortizoare pe gaz, complet reglabile deosebindu-se de varianta standard si prin aditia unor noi suspensii.

 

 


CF Moto CForce 850 XC - un ATV compact care se caracterizeaza printr-o versatilitate de exceptie in orice conditii de traseu. Este exact ceea ce aveti nevoie daca planuiti sa explorati zone de munte. Cu un look robust si atragator, acest ATV 850cc se impune prin stabilitate si rezistenta. In componenta lui CForce 850XC intra un sistem de ambreiaj uscat si injectoare Bosch de inalta calitate.

 

 

 

 

Tag-uri

atv cf moto, cforce 850 xc,

© 2019 atvrom.ro Toate drepturile rezervate