Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

CF Moto - Aniversare de 30 de ani


CF Moto - Aniversare de 30 de ani
  27.05.2019

Faima companiei chineze CF Moto a ajuns peste mari si tari, rideri de pretutindeni preferand sa aleaga drept parteneri off road modelele de ATV-uri CForce si SXS-uri UForce sau ZForce. La ora actuala, numerosi piloti considera ca raportul calitate-pret oferit de gama CF Moto este unul favorabil, iar in plus look-ul premium al acestor vehicule pozitioneaza producatorul in top alaturi de cei mai importanti constructori.

Zilele CF Moto 2019 au avut loc pe 11 mai la Ningbo International Speedpark, in nordul provinciei Zhejiang, China. Cei prezenti au avut parte de multe surprize din partea organizatorilor, au putut asista la un concert si admira trick-uri cu motocicletele cele mai celebre ale brandului, dar si cascadorii cu SSV-uri. Pilotul profesionist Maurizio Pera Perin a incantat si de aceasta data publicul cu o serie de trick-uri la bordul celui mai de seama SSV sport, ZForce 1000.

In afara de motociclete, vehicule de teren si motoare powersports, CF Moto dezvolta, fabrica si comercializeaza piese si accesorii recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si durabilitatea lor. Fondata in 1989 si cu colaborari numeroase cu alti „jucatori” in domeniu, compania din China a devenit in ultimii ani din ce in ce mai populara nu doar in Asia, ci si in Europa sau America.

Inovatie, tehnologie

Echipa de cercetare si dezvoltare a CF Moto este compusa din peste 200 de angajati. Cu peste 272 de brevete inregistrate, brandul este axat pe inovatie si pe calitate. Experienta in inginerie si design de vehicule powersports recomanda CF Moto drept un partener ideal pentru explorarea lumii.

 

Tag-uri

ssv, cf moto, atv,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate