Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Centurile de siguranta DJ Safety pentru Polaris RZR


Centurile de siguranta DJ Safety pentru Polaris RZR
  19.09.2014

Un lucru care poate fi modificat la noul Polaris RZR este sistemul de siguranta. Acesta foloseste centuri cu inchidere in 3 puncte, asemeni celor de la automobile, eficient doar in anumite situatii, dar nu in cazul unei rostogoliri.

 

Asadar, cea mai buna optiune este alegerea unor centuri cu inchidere in 4 puncte, asemeni celor de la DJ Safety, disponibile in numeroase combinatii de culori.

Polaris RZR seat belt

Aceste
hamuri de siguranta sunt construite temeinic si respecta standardele SFI 16-1. Instalarea lor este destul de rapida pentru modelul RZR, prin simpla inlaturare a sistemului in 3 puncte si inlocuirea cu noul sistem in 4 puncte. DJ Safety va ofera si un set de instructiuni detaliate pentru a va usura treaba. Montarea centurii Anti-Submarine necesita gaurirea cadrului de sub scaun, iar timpul total de instalare este de aproximativ 1 ora.

Polaris RZR
 

Aceste
hamuri sunt extrem de importante si este de recomandat sa folositi si centurile optionale anti-submarine si catarama pentru piept, acestea fiind necesare pentru o comoditate sporita dar si siguranta.

Asadar, centurile DJ Safety va pot asigura protectie chiar si in cazul unei rostogoliri, aspect foarte important pentru drumetiile off-road.ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate