Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Top 5 cele mai necesare accesorii pentru ATV


Top 5 cele mai necesare accesorii pentru ATV
  06.07.2010

Ce trista si fada ar fi viata daca nu s-ar face topuri, daca cercetatorii americani sau britanici n-ar veni cu fel de fel de idei...Asadar va prezentam un top accesoriilor care nu trebuie sa lipseasca d epe niciun ATV. Stati linistiti, nu va amenintam cu nimic in cazul in care veti refuza sa va achizitionati ceva din ce va propune acest top.

Asadar, sa-i dam bataie si sa va spunem ca de pe ATV-ul la care inca platiti rate nu trebuie sa lipseasca bara de protectie fata. Sa fie cat mai groasa, pentru ca va ajuta sa scapti din multe belele, in cazul in care dati peste ele atunci cand va aflati pe teren accidentat. Cu ajutorul lor puteti sa “remorcati” greutati, sa va protejati vehiculul in cazul unei avarii frontale.

Pe locul 4 se afla cutiile de depozitare, extrem de necesare pe orice ATV. Desi multi ar spune ca nu-si au rostul, mai ales ca acest vehicul, atunci cand ese scos la plimbare, trebuie sa fie cat mai usor, fara extra greutati, totusi isi demonstreaza utilitatea cand trebuie sa depozitati unelte sau provizii.


Un alt accesoriu pe care-l propune acest top este rampa. Da, rampa face casa buna cu orice ATV, mai ales in cazul in care ori de cate ori vreti sa iesiti la plimbare, trebuie sa transportati ATV-ul pana la zona cu pricina.

Daca nu v-ati plictisit, inca, pe locul 2 se afla troliul. Aceste componente se ataseaza de AT (fata sau spate) si pot fi folosite ori de cate ori aveti nevoie sa trageti greutati sau sa fiti remorcati daca, Doamne fereste, va afundati in vreo mocirla si nu puteti iesi la liman.

De parca aveam nevoie de un anume top sa ne spuna ca ochelarii, casca si protectiile sunt cele mai importante accesorii, iata ca acesta o face. Daca de celelalte prezentate pana acum va mai puteti lipsi, sa zicem, acestea va pot salva viata, oferindu-va protectia de care aveti nevoie.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate