Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Tipuri de roadstere - modele Can-Am si categorii


Tipuri de roadstere - modele Can-Am si categorii
  16.07.2019

Poate te atrag vehiculele recreationale tip roadster, dar nu ai prea mare habar despre ele? Te invit sa descoperi trei tipuri de trike-uri aka vehicule speciale cu trei roti. Fiecare tip de roadster are o serie de caracteristici, astfel incat iti va fi usor sa identifici modelul potrivit preferintelor si necesitatilor! Pentru a-ti face mai usor o parere, am exemplificat cu roadsterele proiectate de gigantul BRP, creatorul Can-Am Spyder si Can-Am Ryker.

1. Sport Cruising

Roadsterele din aceasta categorie se caracterizeaza printr-un centru jos de greutate. Controlul la pilotare este un atu major al modelelor din gama de sport cruisere Can-Am Spyder, consfintit prin manevrabilitatea superioara la viraje.

Modelul entry-level al liniei de sport cruisere Can-Am este Spyder F3 disponibil cu schema de culoare Steel Black Metallic, contururi agresive si jante din aluminiu negre. Vehiculul se afirma prin motorul Rotax de 105 cai. Din punct de vedere tehnic, vehiculul vine echipat si cu servodirectie DPS, cutie de viteze semi-automata SE6 cu 6 trepte si marsarier, suspensii optimizate cu amortizoare SACHS fata/spate, frane cu discuri de diametru mare si etriere Brembo fata, ABS si multiple sisteme electronice inteligente de asistenta pilot.

Roadsterele Bombardier Sport Cruising se impun nu doar printr-un un motor puternic, manevrabil, usor de controlat, ci si prin pozitia de pilotare relaxata, naturala, cu rol in favorizarea unui confort optim pe distante mari.

Scheme de culoare disponibile: Monolith Black Satin, Oxford Blue Metallic, Liquid Titanium.

2. Cruiser Touring

Confortul sporit, spatiul marit alocat depozitarii, accesorizarea (protectii la vant, sistem de sunet stereo puternic etc.) sunt trasaturile principale ale modelelor de roadstere din lineup-ul Can-Am Spyder. Gama de cruisere Can-Am include modelele Spyder F3-T si Spyder F3 Limited.

Capacitatea cargo a vehiculului cu trei roti Spyder F3-T este de 78 l. Spatiul destinat stocarii este extins prin aditia portbagajului lateral.

Daca vrei sa ai parte de o doza semnificativa de adrenalina fara sacrificiul confortului pe distante mari, Spyder F3-T se diferentiaza competitiv prin motorul Rotax capabil de 115 cai, cutia de viteze semi-automata SE6 cu 6 trepte si marsarier, moderna si eficienta, suspensiile optimizate cu amortizoare originale SACHS fata/spate, franele hidraulice cu discuri de diametru mare fata/spate, sistem ABS standard, servodirectie si multiple accesorii care pe alte roadstere de pe piata se regasesc exclusiv ca optiuni. La toate acestea se adauga un design unic, cu contururi dinamice, complementare performantelor de rulare. Modelul este disponibil cu schema de culoare Liquid Titanium.

 

3. Touring

Un styling modern, sofisticat si confort imbunatatit pentru doi pasageri care vor sa descopere orizonturi noi calatorind. Asa poate fi definita gama BRP Touring.

Atat Can-Am Spyder RT, cat si varianta in editie limitata se bazeaza pe un motor Rotax 1330 ACE cu 3 cilindri in linie. Ambele versiuni dispun de cutie de viteze semi-automata cu sase trepte + marsalier si de afisaj color LCD, plus posibilitate de conectare la smartphone si sistem de sunet BRP Audio Premium. Varianta Spyder RT Limited ofera, de asemenea, lumini de ceata si alte cateva dotari de confort.

Calatoreste incotro iti vad ochii!
Alaturi de un vehicul Can-Am Spyder din gama Touring, ai sansa sa descoperi intotdeauna ceva nou!

Modelele Limited sunt disponibile cu mai multe scheme de culoare atractive cum ar fi:
- Can-Am Spyder RT Limited SE6 Pearl White Dark '19
- Can-Am Spyder RT Limited SE6 Asphalt Grey Metallic Dark '19
- Can-Am Spyder RT Limited SE6 Asphalt Grey Metallic Chrome '19

Tag-uri

roadster, can am, spyder,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate