Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

3 casti moto Airoh pentru pilotii urbani


3 casti moto Airoh pentru pilotii urbani
  28.01.2020

Brandul Airoh a prins viata in 1997 si este sinonim cu performanta. Toate castile marca Airoh sunt o mostra de inovatie in domeniu. Fondatorul companiei italiene, Antonio Locatelli: „Airoh s-a nascut din dorinta de a crea casti de strada si off road accesibile tuturor iubitorilor sportului pe doua roti, bazate pe calitate, siguranta si cu tehnologie la standarde moderne”.

Iti vom supune atentiei 3 modele deosebite de casti moto Airoh destinate strazii

AIROH PHANTOM S: TOURING MODE ON - casca de tip flip up
O casca moto Airoh adresata celor care pun degetul pe harta si imediat ce isi aleg destinatia, urca in sa. Un model creat pentru touring, caracterizat prin versatilitate, confort si protectie sporita la impact. Construita dintr-un material cu rezistenta inalta si prevazuta cu un sistem de ventilatie avansat. Casca PHANTOM S combina trasaturile-cheie ale modelelor full-face cu cele specifice castilor de tip jet. Vizor lat, retractabil, protectie solara, pozitionat special pentru a preveni aburirea, lentile PINLOCK® si sistem Bluetooth.Airoh City One: casca urban jet care raspunde exigentelor pilotarii in oras, practica si utila si la iesirile pe distante mai lungi. Prevazuta cu orificii care permit o circulatie eficienta a aerului. Echipata cu vizor de protectie cu forma alungita si vizor de soare retractabil. Interior detasabil si lavabil, hipoalergenic.

Airoh ST 301 Helmet

Casca ST 301 este creata pentru touring si sport, cu tehnologie care promite siguranta si confort la purtare. Carcasa HRT are greutate redusa si ofera rezistenta la socuri. Ventilatie optima. Pregatita pentru orice provocare a vietii de motociclist - cu vizor protectie integrat, anti-aburire, ofera o buna vizibilitate. Designul sporty cu linii moderne si grafica agresiva se potriveste cu performanta dovedita.

 

Tag-uri

echipamente moto, airoh, casca moto,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate