Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ce atuuri au castile LS2 Rapid


Ce atuuri au castile LS2 Rapid
  04.04.2019

Modelele de căști LS2 Rapid sunt considerate unele dintre cele mai bune căști moto de tip full face pentru touring de pe piață în momentul actual. Colecția este dedicată în egală măsură piloților de motociclete, cât și celor care folosesc scuterul ca modalitate de deplasare zilnică. În primul rând, carcasa ușoară cu design aerodinamic înlesnește o excelentă ventilație pentru a contribui la confortul riderului.

Căștile LS2 Rapid cum ar fi de exemplu modelul LS2 FF353 Rapid Solid Matt Black prezintă la exterior un înveliș rezistent fabricat din material HPTT compozit cu bune proprietăți de absorbție a șocurilor. De asemenea, viziera este 3D și vine prevăzută cu protecție anti-zgâriere și împotriva razelor ultraviolete, beneficiind în plus și de sistemul Pinlock Ready cu rol în eliberarea facilă și fără efort. Merită amintit și deflectorul de respirație cu rol în diminuarea efectului de aburire. La interior, aceste căști de ultimă generație ale brandului LS2 au un strat compus dintr-un material absorbant, anti-bacterial și anti-miros care permite detașarea ușoară în vederea spălării. Casca menționată și modelele similare din gamă dispun de sistem de prindere cu o cataramă micrometrica și curea întărită.

Nu în ultimul rând, toate modelele de căști LS2 Helmets sunt create în conformitate cu normele în vigoare și dispun de certificările DOT / ECE. In afara caracteristilor de performanta, castile LS2 Rapid se bucura si de o schema grafica cu multiple culori atragatoare astfel incat orice rider preocupat de stil va putea gasi in colectie un model care sa i se potriveasca si din acest punct de vedere.

 

Tag-uri

casca moto, ls2 helmets,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate