Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Casca off-road Scorpion VX-9 numai pentru copii


Casca off-road Scorpion VX-9 numai pentru copii
  17.09.2014

Casca off-road Scorpion VX-9 are toate caracteristicile fratelui sau mai mare VX-14, insa este creata special pentru copii. Luand in calcul cat de repede cresc micutii piloti, o casca poate fi ajustata de la marimea S la M si  chiar L prin simpla schimbare a captuselii interioare.

In plus fata de aceasta potrivire perfecta, VX-9 ofera protectie maxima gratie materialelor din care este fabricata: policarbonat si EPS dublu dens Scorpion. In realitate, aceasta compozitie mixta chiar depaseste standardele de siguranta DOT.

Trecand de subiectul protectie, Scorpion VX-9 are captuseala lavabila KwikWick®, care ofera confort si respirabilitate indiferent de cat de cald este afara. Circularea aerului este asigurata de aerisirile din dreptul fruntii si din spate. Si daca tot erau la capitolul acesta, inginerii Scorpion au redesenat si protectia nas pentru o aerisire si siguranta sporita.

Iar in privinta design-ului, acesta este acum asemanator celui de la gama Scorpion pentru adulti, insa copii pot alege si tema speciala Ray Gun. Noua casca VX-9 este disponibila pe rosu, albastru sau cu tema speciala Ray Gun pe alb si negru.

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate