Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Confort sporit cu noua casca moto Fox V1 PRZM


Confort sporit cu noua casca moto Fox V1 PRZM
  09.01.2019

Casca moto V1 Przm de ultimă generație Fox Racing a primit optimizări pentru sezonul 2019.
Dispune acum de sistemul exclusiv de eliberare a vizorului magnetic (MVRS) pentru a gestiona forțele rotative. Această caracteristică de nivel profesionist înseamnă că au fost eliminate cele trei șuruburi ale vizorului pentru a fi apoi înlocuite cu magneți. Este o strategie atent gândită pentru eventualitatea unui accident nedorit.

Design-ul noilor căști moto Fox V1 asigură o ventilație mult mai bună spre deosebire de modelele predecesoare pentru a îmbunătăți gradul de confort resimțit de rider. Căptușeala interioară este detașabilă și lavabilă. Modelele V1 sunt disponibile într-o paletă diversificată de culori și scheme grafice în pas cu ultimele trenduri astfel încât piloții care pun accent și pe look au de unde alege.

De greutate redusă, cu o construcție rezistentă din policarbonat turnat și cu un sistem de ventilație care favorizează un debit de aer optim, modelele de căști V1 PRZM întrunesc standardele ECE 22.05 și DOT.

Căștile Fox Racing V1 au ca principal avantaj prezența tehnologiei Magnetic Visor Release System (MVRS) și oferă valoare, confort și performanță într-un singur pachet, stabilind standardele pentru protecția capului la rularea pe trasee dirt. Amatorii de enduro și cross pot opta pentru patru dimensiuni de carcasă și patru mărimi EPS pentru o potrivire precisă. Recomandarea experților este să nu achiziționați căști moto înainte de a le proba sau fără a ști dimensiunea potrivită. Tehnologia modernă implementată, aerisirea excelentă și largul spectru de mărimi și culori fac din modelele V1 o alegere premium pentru orice buzunar.

Tag-uri

casca moto, fox racing, casti moto, fox v1 przm,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate