Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Canapelele Tamarack Deluxe Lounger pentru ATV-uri


Canapelele Tamarack Deluxe Lounger pentru ATV-uri
  03.09.2014

Tamarack Deluxe Lounger este unul din cele mai de lux si confortabile loungere pentru ATV de pe piata.

In plus, aceasta canapea serveste si ca o cutie de depozitare cu un far mare pentru stop, suporturi pentru maini cu protectii pentru maini si suficient spatiu pentru a transporta orice doresti. Capacul este securizat cu incuietori duble.

Canapelele Tamarack Deluxe Lounger pentru ATV-uri - 1

Suportul este fabricat din polietilena ultra-durabila si este un model universal pentru toate portbagajele tubulare de la ATV. In plus, cutia de depozitare este rezistenta la praf si apa iar deschiderea se face asemeni unui portbagaj. Led-urile de la stop sunt facute sa reziste pana la 100.000 ore de utilizare.Tamarack Titan Deluxe Lounger este disponibil pe negru, rosu si verde inchis.Canapelele Tamarack Deluxe Lounger pentru ATV-uri - 2Un alt model care are un design similar cu Lounger-ul Deluxe este varianta de canapea incalzita. Acest model nu are LED-uri ci becuri pentru stopul din spate, iar in spatele scaunelor exista o zona in care poti depozita o canistra pentru benzina. Inchiderea capacului se face cu sistemul elastic Kwik-Tab si o incuietoare cu cheie. Manerele pentru maini sunt incalzite, iar pernele de pe scaune ofera si ele o plimbare calduroasa.


Canapelele Tamarack Deluxe Lounger pentru ATV-uri - 3  
ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate