Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Can-Am va lansa 3 modele de UTV


Can-Am va lansa 3 modele de UTV
  12.04.2010

Presa internationala continua sa publice zvonuri legate de producatorul Can-Am care se presupune ca efectueaza teste pentru diferite versiuni de UTV, intentionand sa lanseze trei modele noi la mijlocul anului 2010.

In istoria acestui producator, se poate observa dorinta acestuia de a dezvolta constant noi tehnologii, pe care le extinde dupa aceea in toate sectoarele aplicabile ale companiei. Un exemplu ar fi inchizatoarele utilizate initial in divizia aeronautica si dupa aceea integrate pentru modelul DS 450.

Iar pentru dezvoltarea UTV-urilor se presupune ca vor fi preluate anumite caracteristici de la Spyder. Inginerii au creat pentru Can-am Spyder suspensii speciale si sisteme de directie usor de manevrat pentru performante remarcabile. Asadar, presupunem ca astfel de sisteme de control al stabilitatii vor fi folosite si pentru UTV-urile Can-Am.

In privinta motorului, ne asteptam ca cei de la Can-Am sa-si echipeze viitoarele vehicule cu motoare de cel putin 800 cc, chiar motorul de pe Spyder 990 fiind un exemplu perfect. Acestia ar putea imprumuta si transmisia manuala SM5 sau cutia de viteze secventiala electronica cu 5 viteze, SE5 semiautomata. Sau pot folosi motorul de pe gama de snowmobile Ski Doo, cum ar fi cele de 1170 cc 4-TEC, cu trei cilindri in linie si 130 CP.

Indiferent de ce motor vor alege cei de la Can-Am, cu siguranta vom avea parte de noi UTV-uri care vor avea o putere mare, fiind posibil sa existe si o varianta "Baja", cu performante uimitoare. Reprezentantii Can-Am sunt rezervati cu detaliile despre viitoarea lansare, insa promit performante deosebite.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate