Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Can-Am Commander MAX 1000 model 2015


Can-Am Commander MAX 1000 model 2015
  15.05.2014

UTV-ul Can-Am Commander MAX 1000, cu cele patru locuri confortabile pentru 4 pasageri, este cel mai inovativ si versatil UTV utility-performance din industrie. Platforma Commander MAX ofera un ampatament cu 75 cm mai lung si confort de neegalat pentru pasagerii din spate. Disponibil si in variantele DPS si XT, Commander MAX vine cu noi scheme de culoare pentru 2015, incluzand aici o finisare cu aspect de aluminiu pentru platforma XT. Modelul Commander MAX DPS ofera jante din aluminiu cu design actualizat, iar toate modelele MAX XT ofera un troliu WARN 4500 lbs (2041 kg) si roti cu design actualizat.

Caracteristicile generale ale modelului Can-Am Commander MAX 1000 varianta cu DPS sunt urmatoarele: motor Rotax 1000 V-twin, design conform normelor de emisie EPA/CARB, control inteligent al acceleratiei (iTC), mod de operare ECO, transmisie automata CVT cu treptele de viteze high, low, park, neutral si reverse si frana standard de motor.

Privind caracteristicile de manevrabilitate ale modelului, enumeram: suspensie fata cu brat dublu, suspensie spate TTI (Trailing Torsional Independent), garda la sol de 11 inci (27.9cm), directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), diferential Visco-Lok QE, frane pe disc de 220mm/214mm cu etriere twin-piston, jante din aluminiu de 14 inci cu design actualizat si anvelope de 27 inci Maxxis Bighorn.

Alte caracteristici ale modelului includ: design dinamic al confortului pasagerilor, scaune spate cu design special, incapator, manere de sustinere pentru pasageri, plase de sustinere laterale, centuri de siguranta in 3 puncte cu sistem anti-cinch, doua suporturi pentru pahare, cutie de transport cu doua nivele, sistem de reducere a caldurii in cabina de pilotaj, spatiu de stocare in cabina de pilotaj de 31.6 litri, capacitate de remorcare de 680 kg, carlig de remorcare de 2 inci, scaune confortabile ajustabile, volan ajustabil, sistem de lumini de 240 wati, rezervor de combustibil de 38 litri, magnetou de 625 wati, centru de mentenanta usor de folosit, cusca de protectie cu diametrul de 2 inci din otel rezistent, sistem antifurt DESS.

Pachetul Commander MAX 1000 XT pentru 2015 aduce in plus dotari precum: o noua optiune de culoare (galben, camuflaj sau aluminiu cu finisari pe rosu), troliu de 4500 lbs (2041 kg) WARN Provantage, jante din aluminiu de 14 inci cu design actualizat, directie asistata Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), diferential Visco-Lok QE, anvelope de 27 inci Maxxis Bighorn 2.0, bara de protectie fata heavy-duty, sine pentru patul de transport, aparatori impotriva noroiului, volan cu design custom si indicatori de bord 3D analogici si digitali.

ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate