Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama Can-Am X mr ofera performanta crescuta in 2021


Gama Can-Am X mr ofera performanta crescuta in 2021
  17.11.2020

Inovatia Visco-4Lok face parte din echiparea standard pentru noile ATV-uri de noroi Can-Am!

Cei pasionati de off road si in special de curse prin noroi adanc vor aprecia de la iesire caracteristicile impresionante ale modelor de ATV-uri de noroi din familia Can-Am X mr 2021. Cea mai mare noutate o constituie Visco-4Lok, diferentialul fata blocant care face diferenta atunci cand vine vorba de performanta pe trasee noroioase, oferind tractiune si stabilitate imbunatatita in orice conditii.

Diferentialul blocant Visco-4Lok pe fata este gandit exclusiv pentru modelele de ATV-uri Can-Am X mr 850 si 1000R. Rezultatul este un transfer al cuplului inegalabil si o tractiune marita chiar si pe cele mai alunecoase zone, astfel incat tehnologia Visco-4Lok le da posibilitatea pilotilor amatori de curse prin noroi sa isi valorifice intreg potentialul si sa abordeze provocarile cu mai multa incredere.

Iata secretul din spatele tehnologiei Visco-4Lok:

  • In modul de tractiune 2 Wheel, comutatorul este apasat in jos, diferentialul din fata nu este activat, prin urmare puterea este transferata numai pe rotile din spate.
  • In modul de tractiune 4 Wheel, pozitia comutatorului este sus, visco-cuplajul este activat si puterea este transferata pe toate cele 4 roti. Pe rotile din fata, distributia puterii este impartita in functie de tractiunea fiecarei roti.
  • Pentru a activa noul mod de blocare a tractiunii 4Wheel Visco-4Lok se apasa din nou pe buton in sus. Un servomotor actioneaza un dispozitiv care blocheaza pinioanele diferentialului fata - rezultand o tractiune maxima egala pe toate cele 4 roti!

Indiferent ca vei opta pentru Outlander sau pentru Renegade, dotarea cu diferentialul blocant frontal Visco-4Lok va aduce instant avantajul manevrabilitatii si tractiunii crescute la pilotarea pe cele mai dificile trasee, indiferent de starea terenului si de precipitatii. 

Tag-uri

atv can am, atv bombardier, renegade x mr, outlander x mr,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate