Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Aparitie Can-Am Ryker la Saptamana Modei in New York


Aparitie Can-Am Ryker la Saptamana Modei in New York
  25.09.2019

Nu se poate ca un roadster de ultima generatie precum Can-Am Ryker sa nu aiba parte de o aparitie fabuloasa! S-a intamplat chiar in marea metropola a Statelor Unite, la New York.

Cu ocazia Saptamanii Modei la NY, colectiile Art Hearts au fost prezentate publicului in mod inedit: manechinele au pozat alaturi de cel mai tare vehicul on-road cu 3 roti de pe piata, Can-Am Ryker. Pozitionate strategic la intrarea principala, „vedetele” Ryker au intampinat invitatii veniti sa asiste la show-urile gazduite de Art Hearts Fashion.

 

BRP a lansat gama de modele Can-Am Ryker anul trecut, acestea devenind foarte rapid vehiculele „senzatie” ale momentului. Printre altele, producatorul canadian a incheiat un parteneriat si cu grupul de hip-hop Migos, iar Ryker a ajuns si pe scena in turneul castigatorului Grammy, Cardi B.

Senior vice-presedintele Can-Am On-Road, Josee Perreault a declarat „Can-Am Ryker arata fantastic si este extrem de distractiv de pilotat”, adaugand si ca „se potriveste de minune in cadrul New York Fashion Week deoarece capteaza imediat atentia si a fost construit pentru riderii care adora sa-si personalizeze vehiculul”.

 

Tag-uri

roadster, can am ryker, brp,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate