Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Gama de ATV-uri Can-Am XT si MAX XT 2020


Gama de ATV-uri Can-Am XT si MAX XT 2020
  29.11.2019

Lineup-ul de ATV-uri Can-Am Outlander 2019 s-a caracterizat prin optimizari majore pentru cresterea performantei la pilotare. Gama de ATV-uri Can-Am 2020 include multe modele ca de pilda Outlander MAX XT 850 care au primit cateva schimbari tehnice si estetice. 

Cu latime de 48 inch si bare de protectie frontala noua, ATV-ul 2020 Can-Am Outlander MAX XT 850 este capabil sa ofere in orice conditii de teren  o pilotare lina. Stabilitatea si manevrabilitatea, inclusiv la viraje, ale acestui ATV Bombardier sunt de invidiat. Versiunea MAX are ampatament de 59 inch, un motiv in plus pentru ca riderul sa aiba senzatia stabilitatii indiferent de provocarile intalnite pe traseele off road.

Outlander MAX XT este disponibil cu trei versiuni de motorizare: modelul de 850 ofera 78 cai putere, in vreme ce 1000R livreaza 91 cai putere. Modelul de baza cu motor Rotax V-twin 649.6 cc aduce 59 cai putere. Vin standard urmatoarele dotari: cutia de viteze P-R-N-H-Extra Low L + frana motor standard,  tractiune selectabila 2WD/4WD cu diferential autoblocant fata Visco Lok QE si servodirectia Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS).

Din dotarile ATV-urilor din familia Outlander face parte sistemul ITC (intelligent throttle control) - de control la acceleratie, cu modurile Work si Sport mode, in functie de necesitati.

Pachetul standard mai include aparatori de vant si aparatori de noroi, troliu WARN de 1361kg cu ghidaj rola, jante aluminiu 14 inch si spatiu suficient de depozitare, manere ergonomice pentru pasager, manere incalzite, suporti pentru picioare pasager inaltati. Exista posibilitatea transformarii seii pentru pasager in spatiu de stocare.

Modelele de ATV-uri Outlander MAX XT sunt disponibile si cu omologare T. Caracteristici specifice: dispozitiv de remorcare cu priza remorca, indicatori de directie, lampi de pozitie, oglinzi, claxon, cheie de blocare a busonului rezervorului de benzina, schimbator de viteze.

ATV-urile Outlander MAX pot acomoda in conditii optime riderul si un pasager, pentru mai multa distractie pe traseele preferate!

Sunt disponibile scheme de culoare variate
Iron Gray & Octane Blue / 650 / 850 / 1000R (gri-albastru)
Black & Can-Am Red / 650 / 850 / 1000R (rosu-negru)
Mossy Oak Break-Up Country Camo / 650 / 850 (camuflaj)

Tag-uri

atv, can am, outlander max xt,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate