Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Camera XCEL HD2 (SPORT EDITION)


Camera XCEL HD2  (SPORT EDITION)
  02.06.2014

Noua camera Xcel HD2 cu imagine full HD 1080 p realizata de cei de la Xcel Canada este alaturi de dvs.in orice situatie de actiune venind echipata cu un nou sensor de imagine imbunatatit.

Aceasta camera este perfecta pentru montarea ei pe masina,barca,ATV sau casca,permitandu-va sa redati imagini video cu unghi larg in format HD.Aceasta vine la pachet cu o carcasa rezistenta la apa,protejand aparatul de fotografiat de conditiile meteorologice.Cu telecomanda XHD-RC 2,este posibil sa comutati intre modurile de inregistrare,fotografiere sau filmare clipuri video de la distanta si cu functia zoom aveti posibilitatea de a mari pana la de 4X pentru a vizualiza mai bine obiectivul dorit.

Camera Xcel HD2 are disponibile trei moduri:video,foto sau interval de timp.Pentru a filma sau fotografia,camera necesita un card micro SD( nu este inclus in pret) cu o capacitate de pana la 32 gb(clasa 4 sau mai mare) pentru a stoca imagini si inregistrari.

Sunt incluse urmatoarele accesorii:telecomanda cu control de la distanta,curea Velcro,carcasa transparenta rezistenta la apa,baterie cu litiu, cablu HDMi si cablu USB,protectie obiectiv,extensie pentru filmare 90 grade,stand rapid de eliberare(cu inel de siguranta),curea de mana si carpa speciala pentru curatarea lentilelor.

De asemenea,camera Xcel HD2 este compatibila cu o gama larga de accesorii concepute pentru vanatoare si activitati in aer liber.

 

Caracteristici cheie Camera Xcel HD2 (SPORT EDITION)

 

12 Megapixeli

Senzor de imagine imbunatit

Zoom 1X la 4X 

Telecomanda XHD-RC 2 inclusa

Montare roll-bar cu extindere de 90 de grade,stand rapid de eliberare inclus

Video Full HD 1080p cu inregistrare a sunetului

Obiectiv cu unghi ultra larg

Carcasa transparenta rezistenta la apa

Baterie litium inclusa


ATVROM - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate