Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Cub Cadet: Volunteer VTX este bun la toate


Cub Cadet: Volunteer VTX este bun la toate
  08.11.2010

Sa fie practice din toate punctele de vedere. Acesta este principalul aspect pe care-l cauta tot mai multi consumatori atunci cand vor sa-si achizitioneze un vehicul pentru gospodarie care sa se incadreze perfect in categoria utilitare. Cei de la Cub Cadet au speculat cererea si au scos la inaintare noul concept de vehicul, Volunteer VTX care datorita design-ului de cross over este perfect pentru oras, transport VIP, dar si pentru plimbarile in timpul liber, specifica cubcadet.com.

Poate sa „indeplineasca” o multime de sarcini, poate transporta persoane, bunuri iar in cazul in care ii este cerut sa faca fata unor provocari mai deosebite in ceea ce priveste atacarea directa a vreunui teren accidentat, VTX are o serie de accesorii care nu-l fac de rusine. Prevazut cu motor Webber paralel twin  care ofera de doua ori puterea pe care o puteti obtine de la un Volunteer EFI si poate atinge viteza de aproape 50mph.

Deoarece, asa cum specifica producatorul, poate fi folosit si la plimbarile de la sfarsitul saptamanii, VTX este prevazut cu scaune comode, pliabile, care asigura un confort sporit celor cinci pasageri pe care-i poate transporta. In cazul in care aveti nevoie de mai mult spatiu pentru depozitare, flexibiltatea scaunelor permite modificarea pozitiei acestora.

Potrivit celor de la Cub Cadet, conceptul VTX permite celui care-l conduce sa transorte persoane, echipament in cela mai bune conditii, garanteaza o calatorie placuta, mai ales datorita scaunelor capitonate, a suspensiilor reglabile, care nu solicita rinichii pasagerilor indiferent de terenul pe care ruleaza vehiculul. Ajutat de motorul Webber 850cc, vehiculul poate atinge viteza de aproape 50mph, dar in functie de necesitati, “masinaria” poate fi setata pentru viteza de oras (25mph) sau pentru cea de excursie (50mph), precizeaza cubcadet.com.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate