Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Scuter electric Yadea C-line


Scuter electric Yadea C-line
  22.06.2020

Cel mai celebru brand de vehicule electrice pe două roți, Yadea, redefineste mobilitatea urbana ducand evoluția tehnologică cu un pas înainte. Yadea C-line este un scuter electric care beneficiază de ultimele avansuri tehnologice, cu un design pe masura, oferind astfel pilotului o experiență de riding inedita. Printre dotările principale se pot regăsi o mufă usb pentru încărcarea smartphone-ului, sistem de pornire electric prin apăsare de buton, un display digital luminos, stopuri cu design futurist ce combină perfect simtul estetic cu siguranța, mâner de sprijin pentru pasager din aliaj de aluminiu, frâne eficiente, dar foarte silențioase și un buton de parcare precum cel al mașinilor. Datorită vitezei constructive de 45km/h, scuterul de fata poate fi condus cu permis de categoria B, AM, A1, A2 și A.

In cazul in care doresti să înlocuiesti mașina cu un mijloc de transport mai practic și distractiv, atunci Yadea C-line este alegerea potrivită!

Caracteristici standard: motor 1200W, baterie 48V 28 AH, detașabilă, autonomie 60 de km, frâne eficiente și silențioase; greutate 80kg; buton mod parcare; display LCD; faruri și stopuri pe LED; priză USB, pornire electrica.

Caracteristici baterie: tipul de baterie este Lithium; timpul de incarcare este de 5-6 ore; durata de viata este de 800 de incarcari pentru cicluri totale de incarcare (daca o data se incarca 30%, ciclul total se considera atunci cand se incarca inca 70%).

Tag-uri

yadea c line, scuter electric, e scuter, mobilitate urbana,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate