Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

BRP, interes major pentru explorarea energiilor alternative


BRP, interes major pentru explorarea energiilor alternative
  21.03.2019

Producătorul de top BRP a anunțat oficial în cursul lunii trecute achiziționarea de active ALTA MOTORS subliniind interesul său major în dezvoltarea de noi tehnologii și explorarea surselor de energie alternativă pentru a-și consolida poziția în industria powersports. BRP este cunoscut la nivel global pentru liniile sale de ATV-uri si SXS Can-Am, skijeturi Sea-Doo, snowmobile Lynx si Ski-Doo, roadstere Spyder si Ryker. 

Această achiziție include proprietăți intelectuale, brevete și anumite active fizice limitate de la fosta companie de design și producătoare de motociclete electrice. Astfel se creează noi oportunități pentru canadieni să continue cercetarea și să inițieze dezvoltarea de concepte într-un domeniu în plină dezvoltare. BRP nu are niciun interes să repornească operațiunile Alta Motors și nu își asumă nicio obligație.

Renumit pentru inovațiile care îmbunătățesc experiența riderului, BRP caută în permanență soluții pentru următoarea generație de vehicule powersports. Compania a comercializat deja în urmă cu câțiva ani vehicule side by side electrice, a proiectat prototipuri hibride și electrice de vehicule tip roadster Can-Am Spyder și în prezent este implicată în karting electric. 

Tag-uri

brp, side by side,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate