Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bolile pneurilor pot fi prevenite


Bolile pneurilor pot fi prevenite
  07.07.2010

Creat special pentru pneurile ATV-urilor, ale motocicletelor si ale UTV-urilor, True Blue Puncture Goo este un fel de doctor care mai degraba previne decat vindeca. Nu de putine ori vi s-a intamplat ca in timpul unei excursii cu ATV-ul sau motocicleta sa constatati ca pneul are cateva crapaturi sau chiar mici gauri care v-ar pune in pericol siguranta. True Blue Puncture Goo va ajuta sa va pastrati pneurile intr-o stare buna desi au fost “intepate”.

Inainte de folosire, recipientul se agita, se inlatura valva de la roata si se introduce continutul in interiorul pneului, tinandu-se cont de cantitatea de care este nevoie. Apoi reinstalati valva si aveti grija ca pneul sa aiba presiunea ceruta de manual. Rotiti roata de cateva ori pentru ca substanta sa se distribuie pe intreaga suprafata a pneului si sa se rezolve problema care “rasufla”. Substanta etanseaza tot, astfel incat pneul este ca si nou, potivit traxequipment.co.nz.

 

Desi folositi aceasta substanta, nu uitati niciodata sa verificati pneurile ori de cate ori plecati la drum, pentru ca in felul acesta se evita evenimentele neplacute.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate