Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bighorn 2.0 face fata virajelor stranse


Bighorn 2.0 face fata virajelor stranse
  25.09.2014

Anumite vehicule utilitare au nevoie de o serie de accesorizari si modificari care protejeaza atat pilotul cat si ATV-ul in cazul rularii in conditii off-road. De acest lucru se ocupa si pneurile Maxxis Bighorn 2.0, care pe langa designul fioros, ajuta ATV-ul sa se descurce mult mai bine in teren.


Si bun si performant si cu greutate redusa. Cam acestea sunt atributele pe care trebuie sa le aiba orice pneu, iar Bighorn 2.0 par sa indeplineasca mai toate conditiile. Odata instalate pe ATV, acestea vor face fata cu brio rularii pe teren periculos, iar distanta dintre crampoane face posibila curatarea rapida a rotilor in cazul in care ati trait senzatii tari in zone noroioase.


Bighorn 2.0 wood road


Comparativ cu alte modele,Bighorn 2.0 au o greutate mai mica si ofera un confort sporit in timpul rularii. Testate in diferite conditii, aceste pneuri au demonstrat reale abilitati la efectuarea virajelor stranse, aderenta si tractiune perfecta pe circuit.

Puternice si “rele”, pneurile Maxxis Bighorn 2.0 pot fi achizitionate din magazinul pret la preturi speciale.ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate