Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bestia anului 2009 de la ARCTIC CAT


  14.10.2008

  Pentru anul 2009 Arctic Cat iese pe piata cu imbunatatiri ale puternicului model Thundercat concretizate intr-un inovativ atv “touring”, 1000 H2 Cruiser.

Acest varf de gama din categoria cruiser este dotat cu propulsorul de 951cmc,

 Motorul V Twin se regaseste atat pe acest  mult asteptat TRV 1000 H2 Cruiser, anuntat pentru 2009. Avand 951cmc, V-twin are un cuplu incredibil pentru un ATV de o singura persoana benefiind de rezerve de putere pe toata plaja de turatii. Dupa cum ar spune multi, un adevarat Rolls Royce al atv-urilor cruiser.

“Ne asteptam ca acest nou cruiser sa fie o adevarata lovitura pe piata”, comenteaza Craig Kennedy, manager la Arctic Cat.

Impresii dupa drive test.

Asa cum am descoperit in plimbarea test, pentru adrenalina pura si salturi peste denivelari este recomandata un pic de experienta in conducerea atv-urilor deaorece veti avea nevoie pentru stapanirea acestei bestii. Se comporta extraordinar pe teren.Saua este inalta si confera vizibilitate mai ales la mersul in coloana. Ca o recomandare pentru cei ce vor sa duca la extrem performantele, sa demonteze masca de plastic si parbrizul pentru mai multa siguranta.


 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate