Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bennche Spire 800, un nou venit pe piata ATV


Bennche Spire 800, un nou venit pe piata ATV
  30.04.2010

Bennche este un nou producator de ATV-uri, care doreste sa se deosebeasca pe aceasta piata prin produsele moderne, inovatoare, cu un pret accesibil si o intretinere nu foarte costisitoare.

Modelul Spire 800 pare sa fie cel mai rapid din gama Bennche. Acesta are suspensii independente pe spate si sunt dual A-arm, pentru o manevrabilitate mai buna. Atat in fata cat si in spate se foloseste bara anti-ruliu pentru viraje mai sigure. Garda la sol este de 25 cm, iar suspensia fata are o cursa maxima de 15 cm, cea din spate ajungand la 17.2 cm.

Cadrul este fabricat din otel si foloseste bolturi de 8 pentru asamblare, insa nu detine nicio o certificare pentru rasturnari. Totusi, constructia din otel are un cuvant greu de spus in legatura cu masa de 528 kg.

Bennche Spire 800 este dotat cu un motor puternic V-Twin in 4 timpi de 799 cmc, un motor silentios in comparatie cu altele similare. Pozitia de condus este foarte confortabila, existand suficient spatiu pentru picioare. Bordul digital ofera informatii complete referitoare la vehicul, cu indicatoare pentru nivelul de combustibil, treapta de viteza selectata, diferential si temperatura apei. Spire 800 este dotat si cu jante din aluminiu de 12 inch.

Bennche Spire 800 este un vehicul care detine toate calitatile off-road necesare si are si avantajul unui pret accesibil de 8.699 $. Mai multe detalii gasiti pe
www.bennche.com.


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate