Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bell M5X LeMans Carbone pentru riderii pretentiosi


Bell M5X LeMans Carbone pentru riderii pretentiosi
  06.11.2014

Bell M5X a fost extrem de atragator cu versiunile Daytona, dar acum, cu modelul LeMans, pur si simplu este irezistibil. Bell M5X LeMans Carbone beneficiaza de o serie de atuuri dintre care greutatea mica (1100 gr), designul sobru si imaginea plina de stil ce aminteste de modelele de casti F1 din anii 75-85.

Modelul de la Bell este confectionat din material care intra in clasa versiunilor varf de serie ( ADC, adica Advanced Composite Fibre si carbon), beneficiaza de viziera cu o grosime de 3,2 mm si a obtinut un punctaj de 5 stele la testul SHARP. Calitatea vizierelor Bell este recunoscuta pentru tratamentul anti-zgarieturi, anti-fog, anti-UV de care dispune. In consecinta, Bell este singurul brand care propune modele de vizierei „fumés” omologate.

Interiorul castii este detasabil, anti-alergenic si, spre deosebire de al altor modele, este de culoare rosie, ceea ce-i da un plus de stil. In ceea ce priveste sistemul de inchidere, 
casca se fixeaza perfect datorita modului „double D” iar ventilarea performanta datorata sistemului HPVS creste gradul de confort al pilotului.


 

ATVROM SPORT - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha
 

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate