Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Bagajul mini-cooler pentru ATV


  13.01.2010

Pentru a va putea bucura pe deplin de o zi intreaga petrecuta pe ATV trebuie sa mai tineti cont si de un detaiu: mancarea si bautura. Unde va puteti tine "pachetelul" in siguranta si in special rece int-o o zi torida? O solutie este oferita de www.atvstuff.com si se numeste Bagajul Mini-Cooler.

Acest mic cooler masoara 45 cm x 28 cm si are o adancime de 10 cm si se prinde de portbagaj cu 4 curele. Este perfect pentru vehiculele cu un portbagaj mai mic, cum ar fi King Quad sau Outlander. Inaltimea realtiv redusa va asigura ca bagajul nu va cadea in lateral, asa cum se intampla cu coolerele verticale, insa trebuie sa va asigurati totodata ca sticlele cu bautura sunt inchise bine. Capacitatea maxima este de 23 de cutii de suc.

Este fabricat dintr-un material rezistent de nylon cu intaritor PVC, iar coolerul este protejat cu izolatie reflectorizanta. Bagajul se inchide cu un fermoar dublu rezistent YKK, pentru un acces rapid si usor. Bagajul Cooler este disponibil in culori variate: maron camuflaj, portocaliu sau negru simplu. Manerele sunt ajustabile, astfel putand sa il carati separat fara nicio problema, iar curatarea nu va va da batai de cap.

Pretul acestui accesoriu este de 57 $ si il puteti gasi pe
www.atvstuff.com
.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate