Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Ce avantaje ofera noile Vespe Primavera si Sprint


Ce avantaje ofera noile Vespe Primavera si Sprint
  19.02.2019

Motorul ultra-modern Piaggio i-Get conform normelor Euro4 a fost introdus pe ultimele versiuni de scutere Vespa și oferă ca avantaje următoarele: performanțe de rulare îmbunătățite, minimă întreținere, eficiență de consum, operare silențioasă. Modelele de scutere Vespa Primavera și Sprint din lineup-ul 2019 dețin totodată o colecție generoasă de echipamente standard, printre care sistemul ABS. Încă o dată, brandul își confirmă prezența de top pe piață prin tehnologia avansată.

Variantele noi de scutere Vespa Primavera și Vespa Sprint moștenesc aerul retro al legendei „Vespino” care a fermecat și a ajutat generații întregi să se deplaseze în anii ’60. Look-ul în stil clasic se îmbină armonios cu dotările la standardele prezentului, astfel încât piloții vor aprecia printre altele și faptul că de pe noile modele nu lipsesc priza USB, spațiul destul de amplu pentru depozitarea unei căști de siguranta și sistemul de frânare ABS ca standard pe fiecare versiune 125cc și 150cc.

Noile Vespe au fost supuse unor teste minuțioase pentru a garanta fiabilitatea și calitatea. Un alt beneficiu al motorizării i-Get constă în faptul de a fi prietenoasă cu mediul înconjurător. Pe lângă reducerea emisiilor nocive de CO2 s-a avut în vedere și diminuarea zgomotului la rulare, astfel încât riderii se vor bucura de plimbări mai silențioase.

În concluzie, scuterele Vespa Primavera din gama 2019 sunt proiectate în spiritul acelorași principii după care a fost construită și prima versiune Primavera. De dimensiuni reduse, cu agilitate de invidiat, o motorizare eficientă și un design ergonomic si atractiv, Vespa rămâne un simbol al mobilității de-a lungul vremii.

Tag-uri

scuter vespa, vespa primavera, vespa sprint,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate