Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Condu un automobil electric Tazzari


Condu un automobil electric Tazzari
  12.07.2019

La ora actuala, mai mult de doua milioane de automobile electrice ruleaza pe strazile din intreaga lume, iar pana in 2025 se preconizeaza ca numarul acestora va creste la aproape 40 de milioane pentru a inlocui generatiile de vehicule conventionale (estimari realizate de Agentia Internationala pentru Energie - IEA). In China si SUA vehiculele pur electrice inregistreaza cele mai bune vanzari, urmate de Japonia, Canada si Norvegia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Suedia si Germania. Intr-un viitor nu foarte indepartat, statul norvegian urmareste scoaterea de pe piata a autoturismelor pe combustie, in favoarea celor hibride sau 100% electrice. Este cert ca industria automobilistica se indreapta in directia propulsiilor alternative, cu emisii zero.

Va supunem atentiei gama Tazzari. Constructor italian de automobile electrice Tazzari propune modele conforme standardelor in vigoare si se adreseaza soferilor cu gusturi rafinate in cautarea unui partener urban echipat cu dotari smart si cu look modern.

Spre deosebire de vehiculele electrice hibride care preiau energie din doua surse si se bazeaza pe un „plug-in” pentru alimentarea externa, producand emisii CO2 sub 50 g/km, autovehiculele 100% electrice functioneaza pe baza energiei produse de baterii reincarcabile, fiind catalogate ca vehicule cu zero emisii nocive.

Primul automobil electric Tazzari Zero a fost dezvaluit la Show-ul Bologna Motor in 2009 si nu a trecut mult pana ce segmentul de vehicule electrice s-a marit cu modelele: Zero Evo, Zero Special Edition, Zero Speedmaster, EM1 Citysport etc., compania italiana angajandu-se in cercetari minutioase pentru a dezvolta produse revolutionare.

Grupul Tazzari a creat primul model 100% electric Tazzari Zero dupa o experienta vasta acumulata pe parcursul dezvoltarii in domeniul tehnologiilor pe baza de aluminiu, componente pentru autovehicule si motociclete si in sectoarele de design si electronica.

Automobilele electrice Tazzari reprezinta o alegere inspirata pentru posesorii de carnet auto care vor sa economiseasca. Masinile electrice Tazzari permit costuri extrem de reduse pe kilometru in comparatie cu cele traditionale pe 4 roti. Intr-un timp foarte scurt, costul bateriei litiu va fi acoperit, oferind si alte avantaje. Printre altele, nu vei mai fi nevoit sa pierzi timp la benzinarii. Dar vei avea oportunitatea sa incarci convenabil bateriile chiar din confortul propriei case, cu ajutorul unei prize standard. Masinile electrice constituie solutii economice, mutumita mentenantei reduse. Luand in considerare potentialele taxe si beneficiile de asigurare, posibilitatile sunt nenumarate.

Autoturismele Tazzari se vor remarca imediat in trafic si permit personalizarea in functie de preferintele fiecarui sofer: cu jante, caroserie si plafon complet costumizabile separat, sunt disponibile in jur de 8000 de configuratii diferite in culori vibrante. Interiorul dispune, la randul sau, de un aspect modern si este in intregime creat din piele ecologica lucrata manual cu 15 optiuni cromatice distincte.

Pachetul standard cuprinde un dashboard cu sistem de infotainment integrat, bluetooth si USB, suspensii MacPherson, frane pe disc optimizate cu tehnologie avansata de conservare a energiei electrice, la care se adauga sistemul ABS cu rol in facilitarea unei franari controlate, plus computerul de bord cu 4 moduri de pilotare.

Specialistii ATVRom va stau la dispozitie pentru  recomandari si detalii i n cazul in care va intereseaza achizitionarea unei masini noi electrice Tazzari.

Tag-uri

tazzari zero, vehicul electric, tazzari, masini electrice,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate