Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-urile de 450cc sunt potrivite atat pentru curse cat si pentru plimbarile in padure


ATV-urile de 450cc sunt potrivite atat pentru curse cat si pentru plimbarile in padure
  13.11.2014

In momentul cand cumperi ceva esti nerabdator,curios si vrei numai decat sa incerci produsul nou cumparat, dar e foarte important sa cunosti mai multe detalii inainte de a incepe distractia.


Fiind vorba de un
ATV, deci nu un lucru neinsemnat, este foarte important sa stii ce achizitionezi.Trebuie sa stii daca ti se potriveste,astfel incat sa il poti manevra corespunzator si sa iti oferi siguranta atat tie cat si celor cu care calatoresti.

In continuare,va voi prezenta top 3 al modelelor la clasa 450cc. 

 

KTM 450XC

De cand a fost pus pe piata,KTM 450XC cu motorul cu racire lichid a devenit o adevarata “arma” a iubitorilor de adrenalina. Prevazut cu cadru din aluminiu, ghidon Magura, amortizoare reglabile Öhlins, jante DWT, pneuri Maxxis Razr si sistem de evacuare din aluminiu, masinaria se poate lauda pe drept cuvant ca are intentii serioase tunci cand iese in teren. De la prima aparitie in public, KTM 450XC a primit o serie de updatari anuale de mica importanta.

 

Yamaha YFZ450X

In cazul in care KTM nu v-a convins, va puteti indrepta atentia catre performantele oferite de brandul Yamaha. Niponii nu pierd deloc vremea cand este vorba de accentul pe performanta, motiv pentru care modelele 450X se bucura de o apreciere unanima. Versiunea 450X este dotata cu suspensii care fac fata pistelor si are o greutate mai mica decat fratele 450R. Ambele modele sunt dotate cu motor de 449cc, racire lichid, dar versiunea X se bucura de un cuplu consistent la turatii medii. Modelul 450X este prevazut cu sasiu din aluminiu.

 

Can-Am DS450X XC

Can-Am DS450 este un model unic care s-a remarcat imediat ce a iesit pe piata. Dotat cu motor Rotax DOHC 449 cc, racire lichid, monocilindru, 4T, vehiculul X-XC se descurca in padure datorita suspensiilor performante. Alte caracteristici de care se bucura X-XC pentru rularea in padure sunt: A-arm fata, jante ITP, scut central complet. Pentru a arata bine cand se priveste in oglinda, vehiculul a primit un kit grafic deosebit, husa sa, Nerf Bars din aluminiu cu protectii calcaie demontabile, hand guards.
 

ATVROM SPORT  - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Goes, Linhai, Kawasaki, Suzuki, TGB, Yamaha.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate