Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-ul sport Suzuki LTZ 400


ATV-ul sport Suzuki LTZ 400
  24.02.2010

Acest model sport, Suzuki LTZ 400, a fost dintotdeauna un exemplar reusit si un preferat al pasionatilor de quad-uri sport, datorita manevrabilitatii si performantelor sale.

Desi schimbarile facute pentru modelul din 2009 par sa fie doar de ordin cosmetic, iata ca aparentele pot fi inselatoare. In primul rand, prima impresie este pozitia de condus care este mult mai confortabila, asemanatoare cu cea dintr-un LTR 450. Pozitia pilotului este mult mai antrenanta si gata de actiune, oferind si un control mai bun al bratelor, iar scaunul este un model T-bone similar cu cel al modelului LTR. Dupa cum se poate observa si din poze, sariturile cu acest LTZ sunt usor de realizat, fiind extrem de stabil atat pe sol cat si in aer.

Modelul LTZ din 2009 este dotat cu un nou sistem EFI, iar pornirea se face imediat dintr-o singura miscare. Ca si modelele anterioare, LTZ 400 are un motor de 398 cc, cu racire cu lichid, in 4 timpi, un singur cilindru. Radiatorul de mare capacitate are un ventilator controlat termostatic pentru a mentine o temperatura constanta. In privinta manevrabilitatii, au fost facute schimbari la sasiu, anumite tuburi fiind ingrosate, pentru a obtine un sasiu mai rezistent si mai dur.

LTZ 400 este un ATV  distractiv si usor de condus. Modelul din 2009 are un sistem al motorului care inregistreaza orice alunecare a rotii, limitand cantitatea de combustibil disponibila. Cutia de viteze are 5 trepte cu marsarier, iar sistemul de evacuare are un sunet impresionant. Ca de obicei, suspensiile nu ne dezamagesc, fiind dotat cu A-arms ajustabile oferind o cursa de 8,5 inch.

Asadar, modelul 2009 pentru Suzuki LTZ 400 este usor de condus si controlat, detine un sistem nou EFI, si este fiabil, putand chiar depasi anumite modele 450. Pretul recomandat este de 6.199$.

foto@
www.atvillustrated.com

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate