Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-ul Polaris Trail Blazer 330 2010


ATV-ul Polaris Trail Blazer 330 2010
  04.03.2010

Printre noile modele prezentate de Polaris anul acesta, se numara si noutatile destinate unui buget mai restrans, asa cum este Trail Blazer 330.

La o prima vedere, ceea ce iese in evidenta la Blazer este design-ul, care pare mult mai modern decat al predecesorului sau. Polaris a adugat acestui model dar si lui Trail Boss 330 si Scrambler 500 4x4 un design nou, astfel incat stilul sa semene cat mai mult cu gama Outlaw. In plus, Trail Blazer a primit si un far Outlaw care ofera cu 25% mai multa lumina decat cel anterior.

In afara de look, Polaris a adus si imbunatatiri legate de performanta sa. Amortizoarele fata si spate au fost alungite pentru o plimbare mai lina, acum fiind diponibila o cursa de 21 cm in fata si 27 cm in spate, avand o crestere de 15%-20%. Imbunatatiri au aparut si in ceea ce priveste ergonomia, cu o sa mai mare si mai confortabila. Puteti opta si pentru cutii de transport separate precum cele Polaris Lock and Ride.

In privinta performantei pe teren, asa cum era de asteptat de la un ATV pentru incepatori, Trail Blazer este foarte usor de condus. Manevrarea lui nu aduce surprize iar directia este similara cu cea de la Trail Boss.

Multumita motorului de 329 cc, Trail Blazer 330 are suficienta putere sa se descurce pe "trail" si sa va ofere putina distractie. Franele fata si spate sunt pe disc hidraulic, fiind un lucru special pentru clasa lui, oferind o putere de franare mai mare, constanta si incredere.

Un alt lucru interesant este optiunea 4WD. Desi Trail Blazer este model sport, cu siguranta ca pilotii nu se vor supara daca beneficiaza si de tractiune integrala (4WD este optiune extra). Capacitatea de tractare este de 385,5 kg, suficienta pentru orice treaba zilnica. Pretul este rezonabil, 4.299 $, exact ca cel pentru Trail Boss 300, fiind astfel o optiune buna pentru incepatorii care nu au foarte multi bani de cheltuit pentru acest sport.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate