Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-ul se poate echipa pentru drum lung


ATV-ul se poate echipa pentru drum lung
  10.09.2014

Este adevarat ca uneori, cand te plimbi cu ATV-ul, nu te prea gandesti sa-ti iei cu tine o multime de lucruri, asa ca atunci cand te confrunti cu aceasta problema, te gandesti ca ar fi fost bine daca ti-ai fi cumparat cateva seturi de genti. Daca la motocicleta puteti alege genti laterale, rucsac de rezervor, topcase, si la ATV plaja produselor nu este deloc ingusta.

In ordinea numerelor de pe tricou, intra in scena ATV Handlebar Cargo Bag, adica gentuta care poate fi atasata chiar pe ghidonul ATV-ului si unde pot fi pastrate toate actele, harta turistica si tot ce trebuie tinut la indemana, fara de care nu va puteti lipsi la drum.ATV-ul se poate echipa pentru drum lung - 1


Apoi mai puteti alege
ATV
Tank Cargo Bag, un set de doua genti laterale care pot fi puse de-o parte si de cealalta a rezervorului vehiculului. Prevazute cu mai multe compartimente incapatoare in care puteti indesa o multime de lucruri necesare la drum lung, gentile sunt necesare oricarui globetrotter si nu ridica probleme atunci cand trebuie sa manevrati busonul rezervorului, sa faceti plinul.

Gentile de care v-am spus cateva ceva pana acum s-au dovedit, totusi, neincapatoare pentru o serie de prostioare de care nu vreti sa va lipsiti? Mai aveti o sansa cu ATV Fender Cargo Bag, care se pot atasa pe aripa din spate a quad-ului.

Echipat si plin de voie buna, nu va mai ramane decat sa plecati la drum.


ATV-ul se poate echipa pentru drum lung - 2

ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO


© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate