Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-ul Can-Am DS 450 EFI X mx 2010


ATV-ul Can-Am DS 450 EFI X mx 2010
  08.03.2010

Quad-ul motocross Can-Am DS 450 este disponibil in trei versiuni. Varianta standard DS este un model versatil, DS XC este destinat curselor cross-country, iar DS mx tinteste pentru motocross-ul hardcore.

Pe un DS este extrem de usor sa schimbi pozitia pilotului. Saua cu o inaltime de 33 inch este ingusta, cu o platforma plata care permite ca rider-ul sa se prinda de ea si sa faca orice trick doreste. Fiind un model motocross pentru curse rapide, saua nu ofera confortul necesar unei plimbari mai lungi. Barele late, scaritele pentru picioare si barele de protectie din aluminiu, sunt accesoriile de care ai nevoie pentru a atinge performanta alaturi de acest model.

Constructia sasiului sin aluminiu ALTEC ofera o manevrabilitate nemaintalnita la alte quad-uri. Suspensiile fata au o cursa de 9.5 inch si in spate de 10.5 inch. Motorul este un Rotax si ofera suficienta putere pentru a te scoate din orice incurcatura, iar sistemul de evacuare este un SR4 zgomotos.

In plus, acest model beneficiaza si de sistem EFI, pornire electrica si de pachetul grafic X. Directia este rapida iar anvelopele stoc sunt MX Pro QuadCross de 18 inch cu jante negre ITP din aluminiu, o combinatie reusita pentru o buna manevrare si stabilitate.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate