Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATVStunt, un joc video on-line


ATVStunt, un joc video on-line
  17.05.2010

ATV Stunt este un minijoc on-line care va tine de urat in orele plictisitoare de la birou si nu numai. Jocul este usor de invatat, scopul principal fiind finalizarea fiecarui nivel intr-un timp cat mai scurt. La fiecare runda va trebui sa si efectuati tot felul de trick-uri pentru a acumula puncte.

Puteti face oricand sarituri back-flip sau front-flip, insa schemele mai complexe se deblocheaza dupa ce adunati un anumit numar de obiecte speciale, mai precis niste becuri (nu stim exact de ce acestea au fost alegerea creatorilor jocului). Puteti obtine mai multe puncte cand faceti sarituri mai complexe. Daca nu veti reusi un trick, nu este nicio problema sau presiune, deoarece ATV-ul va exploda.

Nu stiu exact cate nivele de joc sunt in total, insa unul se finalizeaza destul de repede. Puteti juca ATV Stunt online accesand acest link http://www.giochigratisonline.it/giochi-online/giochi-auto/ATVStunt/index.php?idgioco=3460. Aveti grija insa la volumul destul de tare, asa ca ar fi bine sa folositi niste casti la birou pentru a nu va speria colegii.

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate