Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATVRom deschide primul hub moto din Romania


ATVRom deschide primul hub moto din Romania
  21.05.2019

ATVRom a deschis în luna mai noul său showroom, un adevărat hub moto în care pasionații de off-road, motocicliști veterani sau începători, scuteristi urbani, cu toții își pot da întâlnire într-un spațiu generos și primitor. Noul spațiu vine ca o extindere a showroom-ului existent din Splaiul Unirii 168, la parterul complexului Asmita Garden.

ATVRom este cel mai progresiv și diversificat dealership moto din țară. Noul hub moto a fost gândit în detaliu pentru a oferi o experiență minunată, nu doar prin posibilitatea achiziționării celor mai noi produse apărute pe piața moto, ci și prin faptul că este locul unde iubitorii de powersports și moto pot socializa, pot bea o cafea, juca un joc de biliard, admira exponatele și primi sfaturi competente de la managerii de vânzări pentru fiecare departament în parte. Oameni cu aceeași pasiune se pot reuni aici pentru a-și împărtăși părerile sau pentru a fi ajutați să facă cea mai bună alegere.

Brandurile reunite sub acoperișul nou deschisului hub moto nu mai au nevoie de nici o prezentare: ATV-urile și SXS-urile CF Moto, BRP Can-Am, Polaris, TGB, Linhai, motociclete touring, clasice, cruiser, adventure, naked sau supersport Kawasaki, Indian, Moto Guzzi, Aprilia, Yamaha, CF Moto, Derbi, emblematicele scutere Vespa sau urbanele Piaggio, Kawasaki, Aprilia, Yamaha sau electricul Yadea, skijet-uri Sea-Doo, Kawasaki și Yamaha, roadsterele Spyder și Ryker, snowmobilele Ski-Doo, Lynx, Polaris, Yamaha, plus o gamă extinsă și completă de accesorii și echipamente. Designul magazinului ATVRom este unul industrial urban, gândit pentru a oferi o îmbinare fluidă între exterior și ceea ce se află în interior, plus diversele zone care respiră caracteristicile specifice brandurilor pe care le găzduiesc. Tencuială nefinisată, țevi aparente, mobilier din lemn brut, suporturi din țevi galvanizate, imagini pictate manual pe pereți, canapele și masă de biliard, intreaga atmosferă îmbină cultura pasionaților de moto cu spiritul urban al Bucureștiului.

 

 

 

    

 

Tag-uri

hub moto, atvrom,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate