Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

ATV-24/7 un reality show cu pilotii profesionisti AMA


ATV-24/7 un reality show cu pilotii profesionisti AMA
  22.04.2010

ATVPG in colaborare cu MX Sports Pro Racing si Long Haul Production au anuntat lansarea unui reality show televizat dedicat curselor ATV, intitulat "ATV-24/7".

Premiera va avea loc pe 15 mai 2010 si fiecare episod va dura 30 minute si va urmari trei piloti cunoscuti in timp ce se pregatesc pentru curse si participa la competitiile ITP Tire/Moose Racing AMA ATV Motocross.

Printre protagonisti ii mentionam pe Dustin Wimmer ( dublu campion cu Rockstar Makita Suzuki), John Natalie Jr. ( pilot Can-Am) si Jordan Digby. Emisiunea va fi transmisa pe intreg teritoriul SUA prin Direct TV si Dish Network, si speram ca in curand sa poata fi urmarita si on-line.

Producatorul executiv a anuntat ca filmarile se fac in timp real, de cand rasare soarele, pana cand apune, zi de zi. Dorinta acestuia este de a reusi sa prezinte telespectatorilor toate etapele legate de cursele off-road sau pe circuit.

"ATV-24/7" va transmite 7 episoade din mai pana in octombrie, care vor include sase etape ale campionatelor de motocross ATV si Mud Races.

Realizatorii emisiunii sunt de parere ca cei care vor privi vor fi atat fanii curselor dar si admiratorii reality-show-urilor.

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate