ATV

1 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

PRECOMANDA
Can-Am Outlander X XC 1000R INT '24

Can-Am Outlander X XC 1000R INT '24


B

Motor: Rotax 976, 2 cilindri V-Twin, EFI, ITC

Suspensie spate: brat de tractiune torsional independent 251mm

Frana fata: 2 discuri ventilate 214mm, etriere cu 2 pistoane

15.084 €

In stoc furnizor

Rate de la RON

ATV (All Terrain Vehicle) este un vehicul de dimensiuni mici, tot mai apreciat atat de iubitorii de adrenalina, cat si de cei ce sunt in cautare de experiente noi, inedite. Pe langa caracteristica recreationala, ATV-urile au si o caracteristica utilitara, acestea fiind un partener de nedejde in munca de camp. Exista 4 categorii de ATV-uri, si anume ATV 4x4, ATV 6x6, ATV 8x8 si ATV pentru copii. In comparatie cu motocicletele, ATV-ul are o stabilitate mult mai ridicata la viteze mici, acest lucru datorandu-se celor doua roti in plus. ATVRom este dealer ATV in Romania, care a adus in tara zeci de modele ATV de la producatori renumiti, precum Can-Am Bombardier, CFMOTO si Polaris

Compania Bombardier a fost fondata in anul 1942 de catre Joseph-Armand Bombardier, asta dupa ce, cu 5 ani in urma, a patentat primul vehicul capabil sa se deplaseze in conditii de zapada, numit la acea vreme B7 snowmobile. BRP (Bombardier Recreational Products) are la baza doua elemente importante, si anume pasiunea si inovatia, aceste doua elemente aducand compania printre cele mai cunoscute si mai apreciate din industria ATV-moto. Compania a creat vehicule de exceptie, printre care se numara skijet Sea-Doo, snowmobile Lynx, snowmobile Sky-Doo, ATV-uri Can-Am Outlander, ATV-uri Can-Am Renegade, dar si vehicule Spyder. 

In ceea ce priveste gama de ATV-uri Can-Am, in oferta ATV disponibila in magazinele fizice si online ale ATVRom, vei descoperi modele cu capacitate cilindrica de 427 cc, 570 cc, 649 cc si 976 cc. In plus, vei descoperi zeci de modele ATV Can-Am noi, lansate pentru 2022. 

In plus, in cadrul magazinelor ATVRom, ai la dispozitie 6 metode de plata, si anume: poti achizitiona un ATV Can-Am prin plata cu cash sau cu cardul, poti apela la plata prin OP sau prin intermediul Cryptomonedelor sau poti opta pentru una din urmatoarele variante: ATV Can-Am in rate sau ATV Can-Am in leasing. Astfel, daca nu vrei sa te opresti la un ATV Can-Am ieftin, ci iti doresti un ATV Bombardier de calitate si cu o putere mare, care implicit are si un pret mai ridicat, atunci poti apela la una din ultimele doua variante. 

Daca esti in cautare de un ATV Can-Am de vanzare, atunci vino in magazinele ATVRom si lasa-te pe mana specialistilor nostrii, care te vor indruma in alegerea celui mai bun ATV si-ti vor oferi informatii utile despre echipamentele de protectie si accesoriile ATV. In plus, ATVRom iti pregateste diferite promotii la ATV Can-Am, cat si la ATV-urile ce provin de la alti producatori sau la alte vehicule disponibile, asa ca stai cu ochii pe noi!

Intrebari frecvente ATV

Da, pentru a conduce un ATV este nevoie sa detineti permis conducere categoria B. Singurele care se pot conduce fara permis sunt vehiculele destinate copiilor.

ATV-urile cu omologare Euro 4 / Euro 5 se inmatriculeaza la Politie, iar cele cu omologare de Tractor (T3b) se vor inscrie pe raza primariei de domiciliu.

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie.

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra – Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs ATV-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru ATV-uri difera destul de mult in functie de modelul si de specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara ATV in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA