ClickCease

Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Atuuri la pilotarea lui 2022 CFMOTO X4 CForce 450S Tractor


Atuuri la pilotarea lui 2022 CFMOTO X4 CForce 450S Tractor
  15.07.2022

CFMOTO X4 CForce 450S este cel mai accesibil ATV CFMOTO din intregul lineup de vehicule 4x4 de teren al constructorului chinez si reprezinta o excelenta alegere pentru riderii incepatori. Acest lucru se datoreaza manevrabilitatii crescute si puterii usor de gestionat atunci cand vine vorba de familiarizarea pilotului cu traseele accidentate.

In afara de explorare si plimbari, tot in interes recreational, acest ATV 400cc poate servi si ca partener la vanatoare sau pescuit, scop pentru care sunt disponibile accesorii ATV special create. Modelul este destinat utilizarii doar de catre rider. In cazul in care va imaginati iesiri in natura sau intreceri in compania unui coechipier, puteti opta pentru varianta X4 CForce 450L.

X4 CForce 450S furnizeaza maximum 32 CP, puterea motorului racit cu lichid, 4 timpi, monocilindru, SOHC, pe injectie de la Bosch fiind transferata la sol fara probleme. Motorul vine cuplat la o cutie automata CVT (trepte P/R/N/H/L). Riderul mai beneficiaza de tractiune selectabila 2WD/4WD/diferential frontal blocabil.

Chiar si pe teren dur, variabil, CFMOTO X4 CForce 450S permite o pilotare lina, datorita sasiului construit cu inginerie de ultima ora. Vehiculul este echipat cu suspensii independente cu brat dublu in A, amortizoare pe ulei, ajustabile si cu frane pe discuri puternice, iar garda la sol a fost marita la 250 mm (10.8”). Saua riderului are inaltimea de 860 mm. 

Agilitatea lui X4 CForce 450S a fost imbunatatita pentru sezonul 2022. Modelul din familia de ATV-uri CFMOTO ofera acum o raza de intoarcere de 5600mm, favorizand viraje mai stranse. De asemenea, greutatea totala a vehicului a fost redusa.

Prin suma atributelor tehnice si caracteristilor inalte, ATV-ul CFMOTO CForce X4 450S este, in prezent, cel mai bun in categoria sa. Performanta best-in-class este dublata de raportul excelent pret-calitate.

CFMOTO X4 CForce 450S se conduce cu permis B. Varianta T3B aduce jante din metal si este conceputa pentru o viteza mai mare de 40 km/h. Modelul omologat T3 se va inmatricula la primaria din raza teritoriala a domiciliului proprietarului si va obtine numere galbene (de fapt, tot negre, dar pe fond galben). In lipsa unor prevederi concrete si precise, vehiculele ATV/UTV inscrise la primarie nu au restrictii suplimentare la circulatia pe drumurile publice, fata de cele existente (nu au voie pe autostrazi si pe anumite drumuri europene cu restrictii speciale).

Gama de ATV-uri CFMOTO este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Tag-uri

atv 400cc, cfmoto x4, off road, atv cfmoto, cfmoto x4 cforce 450s,

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate