Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Noua gama de ATV-uri Can-Am Outlander XT 2020


Noua gama de ATV-uri Can-Am Outlander XT 2020
  05.08.2019

Pentru sezonul 2020, inginerii Bombardier au adus multiple imbunatatiri liniei de ATV-uri Can-Am Outlander XT, atat de ordin tehnic, cat si estetic.

Linia Outlander XT include modele de ATV-uri Can-Am cu motorizare 650 / 850 / 1000R si se bucura de o larga popularitate in randul pasionatilor de off road datorita performantelor dovedite in conditii dificile de teren si indiferent de vreme, precum si multumita mentenantei usoare. Varianta cu motor Rotax V-Twin 1000R livreaza puterea de top de 91cp, in vreme ce versiunile echipate cu motor Rotax 650 si Rotax 850 V-Twin ofera 62cp, respectiv 78cp.

Servodirectia DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) contribuie la un control optim al vehiculului pe orice tip de suprafata. Totodata, serveste pentru reducerea efortului pilotului pe traseele lungi si obositoare. Riderul are la dispozitie 3 moduri in functie de necesitati si stilul de pilotare.

Suspensie fata si spate imbunatatita. Reprezinta probabil cea mai importanta optimizare pe care o primeste Outlander. Transfer al puterii si tractiune de top.

O alta caracteristica demna de mentionat o constituie echiparea cu troliu 3,000 lb (1,361 kg), un accesoriu care nu trebuie sa ii lipseasca ATV-ului din dotare in special daca desfasori activitati de agrement precum vanatoarea sau pescuitul, dar si daca zilnic intreprinzi activitati utilitare ori daca preferi sesiunile de distractie off road cu prietenii pe trasee pline de noroi si apa adanca unde nu este exclus sa te afunzi din cand in cand.

Transmisie CVT (Continuously Variable Transmission) performanta. Cadru Surrounding Spar Technology (SST) cu sistem unic in industrie Geometric Contact Control - imbunatateste durabilitatea si contribuie la o manevrare de precizie.

Anvelope 26-inch ITP Terracross si jante din aluminiu 14-inch. Cauciucurile ITP Terracross au un profil special destinat sa ofere aderenta marita pe portiunile off road cele mai dificil de strabatut.

Nu in ultimul rand, display-ul digital 4.5 inch usor de folosit este standard pentru variantele 850 si 1000R.

Noile Outlandere XT sunt disponibile in trei scheme de culoare atractive: negru cu rosu (Black & Can-Am Red), camuflaj (Mossy Oak Break-Up Country Camo) si gri cu albastru (Iron Gray & Octane Blue).

 

Tag-uri

atv, outlander xt 650, can am, atv 1000cc, can am outlander xt 1000r, outlander xt 850, off road,

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate