Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV


Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV
  20.10.2014

Cei de la Arctic Cat au pus pe piata o serie de accesorii compatibile cu modelul Wildcat 1000 UTV,iar in cazul in care doriti sa-i schimbati garderoba pentru noul sezon si aveti de gand sa-i cumparati un parbriz nou, un suport pentru roata de rezerva, protectii sau o cutie pentru portbagaj, acum este momentul.

Parbrizul este un accesoriu care va poate proteja de praful si curentii de aer din timpul unei plimbari. Varianta half este confectionata din plastic rezistent si este prevazuta cu clame care permit o atasare rapida de vehicul.


Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV - 1


Suportul pentru roata de rezerva va permite sa nu plecati la drum, nepregatit. Cadrul din otel rezistent poate sustine roata de rezerva, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu siguranta transportului.

Protectiile sunt confectionate din otel 1 3/4-in si inglobeaza si un mini-scut. Atat protectiile pentru fata cat si cele pentru partea din spate sunt compatibile cu orice model de troliu.

Cutia pentru portbagaj este un alt accesoriu pe lista celor de la Arctic Cat. Prevazuta cu un cadru din aluminiu rezistent si confectionata, de asemenea, din panza de calitate, cu fermoare care asigura un acces rapid la compartimentele sale interioare, cutia face ca vehiculul sa aiba un look si mai sic.


Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV - 2


ATVROM SPORT- importator UTV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate