Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Arctic Cat te scoate din avalansa


Arctic Cat te scoate din avalansa
  12.11.2014

Desi Busu anunta in fiecare seara ca temperaturile sunt in usoara scadere,in cele din urma va veni si zapada.De aceea este bine sa va pregatiti din timp daca aveti de gand sa va plimbati cu snowmobilul iar Arctic Cat propune un accesoriu care v-ar putea salva viata in cazul in care sunteti surprinsi de vreo avanlansa.

Denumirea in engleza a respectivului accesoriu este “ Float 30 Avalanche Air Bag”. De fapt este o perna de aer care va mentine la suprafata zapezii in conditiile in care sunteti surprinsi de o avalansa. Accesoriul nu trebuie sa lipseasca din “trusa” niciunei persoane care pleaca la plimbare, prin munti, pe timp de iarna.

Incorporata intr-un rucsac care la prima vedere pare unul normal,perna de aer cu o capacitate de 150l se umfla imediat ce se actioneaza butonul de pornire. Nu va speriati, odata umflata, perna de aer nu ingradeste vizibilitatea in partile laterale. Perna nu este de unica folosinta, dupa o prima utilizare, se impatureste la loc si se introduce in rucsac. Geanta are o capacitate de 30 l.


ATVROM SPORT-importator snowmobile Arctic Cat,BRP-LYNX,BRP SKI-DOO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate