Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Arctic Cat Bearcat Z1 XT - 2014


Arctic Cat Bearcat Z1 XT - 2014
  30.12.2013

Puterea este extraordinara, calatoria este frumoasa, o multime de spatiu de depozitare, rezervor mare de combustibil. Asa poate fi descris noul Arctic Cat Bearcat Z1 XT 2014 in doar cateva cuvinte.

Bearcat Z1 XT vine echipat cu senila de 154 inch, sasiu Twin Spar, sistem Act Diamond  Direct Drive, suspensii AWS VII- fata si suspensii articulate spate, pornire electrica, ceas, manere incalzite, faruri halogen, Bord Deluxe cu afisaj digital/analog si lumini de avertizare, bare protectie heavy duty fata-spate,carlig remorcare, spatiu de depozitare sub scaun.

Ce este fabulos la Bearcat Z1 XT? Haideti sa aflam.

Modelul 2014 implementeaza ideea plimbarii a trei persoane pe acest snowmobil, sinele permitand ori inlaturarea scaunului pentru pasager, ori punerea unul al treilea scaun, cu usurinta, pentru minunate plimbari in trei. Mai vine echipat cu un spatar reglabil pentru pasager si cu oglinzi retrovizoare perfecte pentru a rezista intemperiilor si pentru a vedea toti ceilalti rideri ramasi in spatele dumneavoastra.


(snowmobil,Bearcat,arcticcat,atv,snowmobil,linhai,suzuki,kawasaki,goes,cfmoto,cfmoto x8,cfmoto,x6,outlander 800,bombardier)

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate