Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Arborele cu came de la Yoshimura creste puterea ATV-ului


Arborele cu came de la Yoshimura creste puterea ATV-ului
  02.07.2010

Modelele 2006-09 QuadRacer R450, 2003-09 QuadSport Z400 si Honda TRX450 sunt pe lista celor care pot beneficia de un nou arbore cu came care poarta semnatura Yoshimura R&D. Dupa zeci de ani de experienta acumulata in acest domeniu, aceste modele de AVT-uri vor beneficia de componente de calitate, de inalta performanta.

Arborele cu came este o componenta importanta de care depinde viata oricarui vehicul, fie el cu doua sau patru roti, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Yoshimura le-a creat, tinand cont de conditiile vitrege in care uneori functioneaza motoarele care sunt trimise in linia intai a curselor diavolesti.

Daca va ganditi ca instalarea noilor piese v-ar da mari batai de cap, va inselati, operatiunea fiind relativ simpla si datorita faptului ca vi se ofera toate instructiunile. Dupa instalare, veti observa o schimbare in bine a puterii si a cuplului motorului care “va trage” la maximum.

Yoshimura R&D a aparut pe piata moto in urma cu 55 de ani, dovedindu-si talentul in modificarea diferitelor piese ale motocicletelor sau ale avioanelor, in vederea obtinerii unui plus de putere.

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate