Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Aparatoare pentru maini de la Acerbis


Aparatoare pentru maini de la Acerbis
  04.09.2014

Italienii de la Acerbis sunt unii dintre cei mai mari producatori de protectii din lume. Acestia sunt renumiti pentru aparatoarele de maini pentru motociclete, insa au lansat si variante speciale pentru ATV-uri. Aceste aparatoare pentru ATV-uri au o singura prindere pe ghidon, in partea exterioara, datorita faptului ca spre deosebire de motocicleta, comenzile plasate pe ghidonul ATV-ului sunt mult mai numeroase, lucru ce face dificila o prindere dubla.

Echipamente Acerbis

Aparatoarea de mana Acerbis pentru ATV este precurbata pentru o mai mare rezistenta si este fabricata din aluminiu pentru o rezistenta sporita si la socuri. Asadar, spre deosebire de majoritatea aparatoarelor de maini de pe piata, acestea nu sunt facute doar din plastic si ofera protectie pentru maini si manete si in cazul unui impact, nu numai impotriva crengilor sau a intemperiilor (vant etc.).

Mai mult, produsele Acerbis sunt usor de montat pe ghidon, datorita kitului flexibil de montare inclus. Designul este atractiv si puteti alege dintr-o gama de 8 culori, in functie de preferinte: alb, negru, portocaliu, verde aprins, verde inchis, galben, rosu, albastru.ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate