Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Anvelopele MAXXIS,cu o traditie de peste 40 ani


Anvelopele MAXXIS,cu o traditie de peste 40 ani
  09.09.2014

De peste 40 ani, Maxxis International a produs anvelope pentru diverse vehicule de la masini si camionete pana la motociclete, ATV-uri, remorci si chiar kart-uri sau biciclete. Produsele sunt comercializate in peste 150 de tari din Europa, Asia si America de Nord, iar cu mai mult de 20.000 de angajati, Maxxis a devenit cel mai mare producator de anvelope din lume.

 

Noua anvelopa Maxxis Ceros de 15 inch este un model special pentru UTV-uri, construit pentru a face fata unor conditii dificile. Desenul radial ajuta la o absorbtie mai buna a socurilor, iar modelul ajuta la manevrabilitate, franare si directie.Anvelopele MAXXIS mud crossing img

Crampoanele multi-fatetate ofera aderenta din mai multe unghiuri, imbunatatind tractiunea. Dispunerea in zig-zag, ajuta si ea la frecare, adica la maximizarea tractiuni, datorita faptului ca fiecare din cele opt margini se "apuca" la propriu de orice intalnesc in cale.

 

Mai mult, cauciucurile Ceros au o durabilitate sporita datorita spatiului mare dintre crampoane, avand o suprafata de contact mult mai mare decat la modelele obisnuite. Sunt construite din 6 straturi si se descurca foarte bine in noroi, pe pietre sau pe suprafate plane. Peretele lateral se compoorta mult mai bine sub greutatea vehicului si a incarcaturii, reducand riscul de a face pana.


Anvelopele MAXXIS close view

Asadar, noile Maxxis Ceros reprezinta un nou stil in materie de anvelope pentru ATV-uri/UTV-uri si un nou succes al gamei Maxxis off-road. Dimensiunile pentru fata sunt 26x9-15 iar pentru spate, 26x11-15.

 


ATVROM - importator accesorii ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, GS Racing, Iron Baltic, Pro Armor, Silvertec, Warn, GoPro, LIC, Quad Works, HGS, Kolpin, Leo Vince, Trail Tech, Goldspeed Racewear, Garmin, UFO

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate