Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Anvelopele Maxxis Bighorn,un "must have"pentru ATV-ul dvs.


Anvelopele Maxxis Bighorn,un must havepentru ATV-ul dvs.
  29.08.2014

Cauciucurile Maxxis Bighorn sunt destinate oricarui tip de suprafata: noroi, nisip, pietre, asfalt sau zapada. Ele au fost primele care au lansat "moda" crampoanelor in zig-zag. Desi sunt ceva mai grele decat majoritatea competitorilor, aceasta greutate in plus poate reprezenta si un avantaj in anumite situatii (o anvelopa cantareste peste 12 kg). Gumele exceleaza mai ales la capitolul catarare, suprafete pietroase si asfalt. Anvelopa este construita din 6 straturi si ofera o elasticitate sporita la trecerea peste suprafete dure, iar lateralele protejeaza janta.


Anvelopele Maxxis Bighorn,un must havepentru ATV-ul dvs. - 1

Cauciucul din care sunt fabricate este bun atat pentru aderenta, ca si rezistent pentru o viata mai lunga a gumelor. In privinta montarii, se realizeaza usor iar "rodajul" lor este recomandat sa se faca pentru 100 km. Mai mult, anvelopele au o constructie radiala care ofera stabilitate pe teren accidentat. Cat despre zapada, acestea au un nivel mediu de performanta, descurcandu-se mai degraba pe suprafete tari decat pe zapada moale.

Asadar, anvelopele Maxxis Bighorn sunt construite de cursa lunga, cu o manevrabilitate superioara si cu un desen al crampoanelor inovativ. Profilul anvelopei Maxxis Bighorn ofera o tractiune sporita fata de alte anvelope si le puteti achizitiona din magazinul nostru incepand de la 130 euro.

 

© 2020 atvrom.ro Toate drepturile rezervate